Φεβρουάριος | Bραβείο Silver για την έκθεση Ιστορίες της Αθήνας

 Tourism Awards 2020- Βραβείο Silver για την έκθεση "Ιστορίες της Αθήνας"

Με το βραβείο Silver του διαγωνισμού Τourism Awards 2020, διακρίθηκε η έκθεση Έκθεση “Iστορίες της Αθήνας – Tales of Athens, που διοργανώθηκε από το  Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Το βραβείο του διαγωνισμού που αποτελεί θεσμό για τον ελληνικό τουρισμό, δόθηκε για την κατηγορία: STRATEGY, Διασύνδεση του τουρισμού με άλλους τομείς της ελληνικής οικονομίας/ TΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών φιλοξένησε για όλο το 2019 μια ξεχωριστή έκθεση, τις “Iστορίες της Αθήνας – Tales of Athens” σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, ένα από τα ελάχιστα μουσεία Παιδικής Τέχνης στον κόσμο. Η έκθεση αποτέλεσε ένα εικαστικό αφήγημα της πόλης της Αθήνας μέσα από τα έργα Τέχνης παιδιών ηλικίας 4 – 14 ετών. Έργα ζωγραφικής και κατασκευές χρησιμοποιώντας παράλληλα διαφορετικά πολυμέσα, αποτέλεσαν ένα καλωσόρισμα για κάθε μικρό και μεγάλο ταξιδιώτη της Αθήνας. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών πέρα από έναν διαμετακομιστικό κόμβο επιβατών και αποσκευών, αποτελεί και ένα σημείο πολιτισμού επικοινωνίας και διάχυσης της σύγχρονης, ελληνικής πολιτισμικής πραγματικότητας.

Την επιμέλεια της έκθεσης «Ιστορίες της Αθήνας» είχε η Ίρις Κρητικού, ιστορικός τέχνης & Πρόεδρος του ΜΕΠΤ, την οργάνωση και το Συντονισμό για το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης η Αθανασία Σκληρού, επιμελήτρια του ΜΕΠΤ, σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Μουσείου, ενώ την οργάνωση και το συντονισμό για τον ΔΑΑ ανέλαβε η Χαρά - Ελένη Μητσοτάκη, Τομεάρχης Δημοσίων Σχέσεων & Πολιτισμού.

https://www.youtube.com/watch?v=4uS-aFDF9oM&feature=emb_logo

https://winners.tourismawards.gr/ekthesi-istories-tis-athinas-tales-of-athens-diethnis-aerolimenas-athinon-moyseio-ellinikis-paidikis-technis/

Συμβαίνει τώρα
Ιούλιος
inhalers, creams

«Ήμουν παιδί το 21»

«Ήμουν παιδί το 21»

ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - #3.191kmproject

ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - #3.191kmproject