ΜΑΙΟΣ | Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2021

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2021

Το Μέλλον των Μουσείων

Αναστοχασμός και Επανεκκίνηση

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης συμμετέχει στον φετινό εορτασμό για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στις διαδικτυακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει.

Όλοι μαζί συμμετέχουμε, όλοι μαζί δημιουργούμε!!!

Η προηγούμενη χρονιά επέφερε σημαντικές μεταβολές στις ζωές όλων των ανθρώπων λόγω της κρίσης του Covid-19. Σήμερα, η ανάγκη για επικοινωνία είναι φανερή όσο ποτέ. Η τεχνολογική πρόοδος με την ψηφιοποίηση και τις νέες μεθόδους επικοινωνίας συμβάλλουν σημαντικά στην ισότιμη πρόσβαση στον πολιτισμό ώστε όλοι μαζί να συμμετέχουμε και όλοι μαζί να δημιουργούμε!

Για αυτό τον λόγο αντιλαμβανόμενοι την επιθυμία για συμμετοχή, διά-δραση και ανταλλαγή σκέψεων και εμπειριών συμμετέχουμε ψηφιακά στον εορτασμό για την Διεθνή ημέρα Μουσείων, με εικαστικές δράσεις για όλη την οικογένεια.

Την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 και ώρα 11.00- 12.30 σας περιμένουμε στο διαδικτυακό εικαστικό μας εργαστήριο να δημιουργήσουμε μοναδικά έργα με αφορμή γνωστούς καλλιτέχνες, χρησιμοποιώντας ποικίλα υλικά και τεχνικές ζωγραφικής.

Η συμμετοχή στην δράση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom μετά από συμπλήρωση ειδικής φόρμας συμμετοχής που θα αναρτηθεί προσεχώς.

Η δράση είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Συμβαίνει τώρα
ΜΑΙΟΣ
inhalers, creams

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2021

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2021

«Εγώ είμαι εγώ, Ευζωνάκι γοργό…»

«Εγώ είμαι εγώ, Ευζωνάκι γοργό…»

ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ & ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΠΤ

ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ & ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΠΤ