ΜΑΙΟΣ | Summer Camp 2023

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP 2023 ΣΤΟ ΜΕΠΤ

 

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχθεί τα παιδιά 5-11 ετών που θέλουν να περάσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι στο πιο καλλιτεχνικό Camp της πόλης.

Το καλοκαιρινό Camp θα ξεκινήσει την Δευτέρα 19 Ιουνίου και θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 28 Ιουλίου & θα ακολουθήσει το Φθινοπωρινό Camp από την Δευτέρα 28 Αυγούστου έως την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου!

 

6 + 2 εβδομάδες γεμάτες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά 5-11 ετών, πάντα με την ποιότητα και την ασφάλεια του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης!

Όταν τα σχολεία θα κλείσουν, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές τους  στο πιο καλλιτεχνικό και πρωτότυπο Camp της πόλης.

Από  19/6 έως 28/7 και από 28/8 έως 8/9 για 7,5 ώρες ημερησίως  (8:00-15:30)  παιδιά 5-11 ετών θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός απολαυστικού Camp που συνδυάζει την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση με την Τέχνη σε όλες της τις μορφές!

Ελάτε να φτιάξουμε μια μεγάλη παρέα και να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά. 

Στο πλούσιο πρόγραμμα του καλοκαιρινού Camp του Μουσείου Παιδικής Τέχνης τα παιδιά θα  ζωγραφίσουν με αφορμή βιβλία, έργα γνωστών καλλιτεχνών, θα εμπνευστούν  από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν σε  θεατρικά εργαστήρια, θα ταξιδέψουν με οχημα την τέχνη σε κόσμους μαγικούς. 

Και όχι μόνο! 

Παιχνίδια δεξιοτήτων, μουσικοκινητική αγωγή, εξερευνήσεις στην Πλάκα, ομαδικά παιχνίδια στον ήσυχο πεζόδρομο του Μουσείου, παρουσιάσεις βιβλίων απο αγαπημένους συγγραφείς, αλλά και δημιουργικές επισκέψεις σε γειτονικά Μουσεία, συμπληρώνουν το πιο πλούσιο και προσεγμένο camp της πόλης! 

Στο τέλος της μέρας, τα παιδιά επιστρέφουν σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό!

Σημαντική σημείωση:

Παιδιά, μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας ένα καπέλο, ένα μπουκαλάκι νερό, το δεκατιανό και το μεσημεριανό σας φαγητό. Όχι σε ταπεράκι από αλουμίνιο, προτιμήστε υλικά συμβατά με φούρνο μικροκυμάτων.

Χ ρ ή σ ι μ ε ς   π λ η ρ ο φ ο ρ ί ε ς

Κόστος συμμετοχής και εκπτώσεις

Κόστος ανά εβδομάδα:120€ & δίνεται έκπτωση 10% σε αδέρφια (επί του συνολικού ποσού)

 

Όλα τα υλικά των εργαστηρίων παρέχονται από το Μουσείο.

 

*Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεμονωμένων ημερών

 

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

***ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ / ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ 3 ΒΗΜΑΤΩΝ ***

-ΒΗΜΑ 1: ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ

-ΒΗΜΑ 2: ΚΑΤΑΘΕΤΩ 40€ ΕΝΑΝΤΙ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (με αιτιολογία:CAMP και το ονοματεπώνυμο του παιδιού) σε κάποιο από τα κάτωθι ΙΒΑΝ:

ALPHA BANK IBAN: GR1001401070107002101062146

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN: GR6401101460000014600226402

-ΒΗΜΑ 3: ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ ΣΤΟ contact@childrensartmuseum.gr

Συμβαίνει τώρα
ΜΑΙΟΣ
inhalers, creams

«Paul Klee: Πόλεις μαγικές»

«Paul Klee: Πόλεις μαγικές»

Summer Camp 2023

Summer Camp 2023

Ολοκλήρωση έκθεσης: «Κραυγές Βοήθειας»

Ολοκλήρωση έκθεσης: «Κραυγές Βοήθειας»

Μαμά, μπαμπά ζωγραφίζουμε μαζί?

Μαμά, μπαμπά ζωγραφίζουμε μαζί?

Εικαστικά εργαστήρια Κυριακής για παιδιά 6-12 ετών

Εικαστικά εργαστήρια Κυριακής για παιδιά 6-12 ετών

Διαδικτυακά Εικαστικά Εργαστήρια

Διαδικτυακά Εικαστικά Εργαστήρια